Çfarë ka ndërmend Xhani Shqerra?

Emri i tij na sjell në kujtesë imazhin e një artisti të sofistikuar e me një elegancë të rrallë për meshkujt e ekranit. Në një publikim në llogarinë e tij në Instagram, shfaq fasadën e xhamtë të njërës prej qendrave tregëtare më elitare të Tiranës, Galeria ETC, ku Xhani lajmëron diçka që me siguri ka të bëjë me një sipërmarrje të re plot kreativitet.

Lapsi, tashmë simbol i Xhanit, është protagonist në këtë vitrinë. Një simbol shumë i goditur komunikimi i cili ngjason me ato të rokaqiejve njujorkez ndaj tërhoqi menjëherë edhe vëmendjen e NY Elite.

Xhani Shqerra shquhet si interior designer, skenograf dhe specialist lifestyle por a do të ketë të bëj kjo sipërmarrje e re e tij pikërisht me artin e të jetuarit? Këtë do ta zbulojmë së shpejti.

20160225_172131

XH_brand_Slogans

FB_IMG_1456507612006

Xhani Shqerra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s