Endrit Mërtiri, talenti që po arrin majat e modës

photo (1)

Ai është thjesht një talent i lindur që nuk i lë asgjë rastësisë, fatit dhe as talentit të tij që e di që e ka dhe e posedon me shumicë. I kushtohet dhe i përkushtohet as gjësë që quhet fotografi deri në deje, duke i kuruar të gjitha skutat e saj. Duket se ka një jetë me foton dhe përkushtimin e tij, e në fakt Endrit Mërtirit i mjaftoi më pak se një dekadë për tu dukur sikur ka një jetë.

Ai është profesionisti; është ai që duket se të ndryshon jo vetëm formën por edhe përmbajtjen. E jo më kot, Dolce&Gabbana, e ka përzgjedhur për “shtëpinë” e vet.

Frymëzuesit e modës botërore, sërish kthejnë sytë nga Shqipëria dhe marrin më të mirin e saj si të ftuarin special të javës së tyre; në fakt është java e modës, ndër eventet më të mëdha në të gjithë botë. E ku ka më mirë, se sa një djalë shqiptar, që punon dhe jeton në Shqipëri, ftohet për të qenë pjesë e asaj që konsiderohet si ndër majat e modës në botë…

photo (2)

photo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s